Vergroot hier uw lettertype:

Cursusaanbod Stichting Manna

De afgelopen jaren hebben bewezen dat onze stichting een kwalitatief en deskundig educatief programma op christelijk pastoraal counsellinggebied aanbiedt. Alle cursussen zijn actueel, up to date en zeer praktijkgericht.
Pastorale werkers, gemeenteleiders, counsellors, professionals uit vele zowel christelijk als ook seculiere hulpverleningsorganisaties, geïnteresseerden in bepaalde thema’s hebben met grote tevredenheid deelgenomen aan ons cursusprogramma. Hun waardering werd meervoudig uitgesproken.

Voor de komende periode bieden wij diverse trainingen en cursussen. Een aantal zijn al eerder door ons aangeboden maar er zijn ook een aantal nieuwe cursussen. Onze docenten zijn hulpverleners of specialisten uit de praktijk die vanuit hun specialisatie doceren.

Wij hopen dat ons programma ook voor u aantrekkelijk zal zijn.

 

Heeft u bijzondere wensen ten aanzien van ons aanbod?

Wij verzorgen ook trainingen en cursussen ‘op maat ‘ en beschikken ook over in-company aanbiedingen. Specifieke trainingen, die niet in ons reguliere aanbod staan vermeld, kunnen door ons worden samengesteld en verzorgd. Vraag gerust naar de mogelijkheden en kosten. U krijgt vrijblijvend een offerte toegezonden.